Saturday, October 5, 2024

Bli medlem:

Det er ingen forskjell på medlemskapene, kun hvor mye du ønsker å bidra med. Alle får lik tilgang uansett medlemsnivå.

Du får tilgang til å se en anonym utgave med sladdede bilder av dømte overgripere fordi en usladdet utgave vil bryte norsk personvernlov m.m. Dette er kun et skritt i riktig retning og et symbolsk register med landsoversikt som stadig oppdateres. I de tilfeller hvor domspapirene ikke er unntatt offentligheten eller saken har vært eksponert i media uten anonymitet, vil vi også kunne publisere disse uten sladd for våre medlemmer.

Så lenge vi har faste betalende medlemmer på nettsiden vår, kan Nabovarsel Norge fortsette arbeidet med både intervjuer, oppmøte i rettssaker og innhenting av informasjon til registeret. Siden vi ikke får noen form for statsstøtte er det dere medlemmer som holder hjulene i gang!

Vi har et økende samfunnsproblem i Norge som må taes tak i og vårt symbolske register er et forslag til en løsning. Vår bønn til de som styrer landet er: ikke jobb mot oss, jobb med oss for å finne en løsning slik at vi får trygge nabolag, trygge barn og strengere straffer.

Tips: Dersom du er usikker på om du er medlem på våre nettsider eller ikke finner passordet ditt, trykk på Logg Inn -> Forgot Password og tast deretter inn mailadressen din. Dersom du er medlem vil du få en epost med en lenke til å resette passordet ditt. Husk å sjekke både innboks og søppelpost/spam!

Du styrer ditt abonnement når du logger inn og kan bytte kort, avslutte abonnement eller oppgradere medlemskap slik det passer deg. Alle medlemskap er løpende og trekkes automatisk hver måned. Du registrerer og godkjenner abonnement selv med ditt bankkort og bankID.

Er du ikke medlem kan du tegne medlemskap under:

 

Register New Account

Choose your membership level

  NABOVARSEL NORGE – Org.nr: 825 318 402